Връщане на продукт

Връщане на продукт

В PCGeeu можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му. Начинът, по който да направиш това, зависи от теб. PCGeek ти предоставя възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане. Транспортните разходи за връщане се поемат от вас, без значение от големината и вида на продукта. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информация за тях ще откриеш по-долу. Преди да върнеш даден продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница.
Как да върна продукт, продаван от Marketplace търговец на eMAG.bg?
За да видиш какви са условията за връщане на продукта, който желаеш да върнеш, прочети на eMAG.bg условията за връщане на Marketplace продавача, от който си закупил продукта. Влез в страницата на продукта и кликни на името на продавача и ще бъдеш препратен към страницата, в която може да намериш цялата информация, от която имаш нужда. Предоставяме ти възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане тук. Можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние, с всеки продавач на emag.bg по всякакъв друг начин, какъвто е удобен за теб. За целта е нужно да се свържеш с търговеца за подробна информация и помощ за връщането.
Как мога да върна продуктите, предлагани от PCGeek?
Връщането на продукти, предлагани от PCGeek, чрез сайта може да се осъществи в няколко стъпки:
Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш, отговаря на условията за връщане.
Избери една от опциите за връщане: възстановяване на заплатената сума или издаване на ваучер за покупка на продукти, предлагани от PCGeek, който ще е на същата стойност като върнатия продукт.
Можеш да върнеш продукти, предлагани от PCGeek, по всякакъв друг начин, какъвто е удобен за теб на адрес София, ул. Русе №350А, ПК 1309 и като ни уведомиш на support@pcgeek.bg или на телефоните за контакт в сайта за номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриерът и данни за връзка.
В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му е поет изцяло от теб.
Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.
Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от теб банкова сметка. Ако си заплатил/а с карта онлайн, ще ти възстановим съответната сума на същата карта.
На какви условия трябва да отговаря продукта?
Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
Продуктите, предлагани от PCGeek, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай че си закупил/а повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
Как мога да върна продуктите, предлагани от PCGeek?
Връщането на продукти PCGeek чрез сайта PCGeek се осъществява в няколко стъпки:
1. Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш отговаря на условията за връщане.
2. Избери една от опциите за връщане: възстановяване на заплатената сума или издаване на ваучер за покупки на продукти предлагани от PCGeek, който ще е на същата стойност, като върнатия от теб продукт ( след приспадане на транспортните разходи по връщането му).
3. След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.
Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата на посочените от теб данни във формуляра за връщане. Ако си заплатил с карта онлайн ще ти възстановим съответната сума на същата карта. Ще преведем сумата в товоя акаунт или на картата до 14 календарни дни